Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Berggrens ersättare också skadad

Mikael Dahlberg har av många setts som ersättare för skadade Hasse Berggren i Gefle. Men nu har även han drabbats av en skada och är mycket osäker på spel.

- Micke kände sig lite bättre än vi hade trott på förhand. Han kunde vara med på det mesta i rehabträningen men har ont i vissa lägen. Med en bristning, så är han i normala fall inte spelbar redan på söndag men vi får avvakta ett tag till, säger lagets fysioterapeut Fredrik Wallström till Gävle Nyhetsbyrå.

Dahlberg har ådragit sig en muskelsträckning och det är en skada som är svårbedömd när det gäller läkningstiden och det är något som Fredrik Wallström håller med om. Även Öyvind Gram har liknande problem och det är samma sak i hans fall.
- Det är för tidigt att säga något än. Vi får se hur dem känner sig under resten av den här veckan. Men med muskelskador på båda två är det osäkert hur lång tids frånvaro vi pratar om.

Gefle möter Malmö FF på lördag och det skulle förstås vara ett mycket tungt avbräck om Dahlberg inte kan spela den matchen med tanke på Hasse Berggren är långt ifrån speldugligt skick.
Däremot är Jonas Lantto, som också fick en lättare skada mot Åtvidaberg senast tillgänglig för spel.
- Han fick en smäll och något mer var det inte. Jonas tärnar säkert för fullt med laget igen redan på onsdagen, säger Wallström.

Publicerad 2010-03-24 kl 11:28
Annons
Annons
Annons