POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Berglund om sitt beslut att lägga av: "Det har vuxit fram under hela 2010 egentligen"

Fredrik Berglund har bestämt sig för att lägga av. Något som växt fram under 2010.
- Jag känner inte att jag har motivationen att komma tillbaka efter alla skador, säger "Bella" till Studio Elfsborg.

Fredrik Berglund har bestämt sig för att lägga av . Under måndagen meddelade han klubben att han beslutat att sluta med toppfotbollen.

- Det har vuxit fram under hela 2010 egentligen.Jag känner inte att jag har motivationen att komma tillbaka efter alla skador under förra säsongen och det känns skönt nu när beslutet är taget, säger Fredrik Berglund i en intervju med Studio Elfsborg.

31-åringen har tillhört fem klubbar under sin karriär, allt från Byttorp som är Berglunds moderklubb till Roda i holländska och FC Köpenhamn i danska ligan. ”Bella” vann dessutom skytteligan 2000 med sitt Elfsborg och mäktade med 54 mål på sina 166 matcher.

- Det har alltid varit ett mål att sätta bollen i nät i var tredje match och det har jag lyckats med, säger ”Bella” och fortsätter:

- Jag hoppas folk kommer ihåg mig från tidigare år för de senaste har ju inte varit de bästa. Elfsborg har varit en fantastiskt fin klubboch den utvecklingen jag har fått vara med om i klubben har varit oerhört rolig. Utvecklingen som skett med allt runt omkring i organisationen och strukturen i klubben har varit enorm.

Målet för framtiden är redan utstakat för den före detta Elfsborgs-anfallaren.

– Jag har ett företag som jag skall utveckla. Jag har en klar målsättning vart jag vill vara om tio år och givetvis finns det delmål på vägen. Ett av de stora målen är att det skall utvecklas till ett stort företag och att jag skall vara Elfsborgs huvudsponsor så småningom. Jag tar med mig tävlingsinstinkten från idrotten in i företagsvärlden så det ser jag fram emot.

Publicerad 2011-01-10 kl 19:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå