POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Bergstrand öppen för att träna KFF igen: "Men de har inte ringt"

Foto: Bildbyrån.

Nanne Bergstrand är redo för ett nytt uppdrag.
Om han skulle kunna träna Kalmar FF igen?
- Ja, det kan jag. Men de har inte ringt, säger han till Aftonbladet.

Nanne Bergstrand ledde under 2008 Kalmar FF till föreningens första och hittills enda SM-guld. Därefter basade han mellan 2014 och 2016 över Hammarby innan det under 2017 blev comeback i KFF, men ett avsked från klubben efter förra säsongen.

Bergstrand blev under förra sommaren sjukskriven för utmattningsdepression och lämnade sedan sitt uppdrag - trots att han i november var frisk och hade kontrakt med föreningen över ytterligare ett år. Bergstrand sa då att han var redo för att ta sig an ett nytt uppdrag, men ännu är han utan jobb som tränare. 

- Jag hade nog kunnat tänka mig att, som i näringslivet, vara senior advisor. Men inte att stå på träningsplanen sex-sju dagar i veckan. Det hade jag nog kunnat göra, men det erbjudandet fick jag aldrig, sa Bergstrand i april i år i podcasten "Lundh".

Nu berättar Bergstrand att han fortsatt är inställd på ett nytt uppdrag inom fotbollen. 

- Ja, om det är rätt projekt. Det skulle vara tråkigt om all den fotbollskunskap jag har går till spillo. Så jag kan tänka mig att bli tränare igen eller något yrke där jag får prata fotboll, kanske expertkommentator. För jag har alltid haft lätt för att förklara fotboll, säger han till Aftonbladet. 

Bergstrand lider samtidigt med sin tidigare klubb Kalmar FF, som under lördagen slutade på kvalplats i allsvenskan, och öppnar för att någon gång träna klubben igen. 

- Ja, det kan jag. Men de har inte ringt, säger han till tidningen.

Lyssna på när Bergstrand gästade podcasten "Lundh" i spelaren nedan. 

Publicerad 2019-11-03 kl 12:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå