Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Besked om Konate imorgon – Nielsen nära full träning: ”Får se hur det går”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ. Lasse Nielsen var idag nästan i full träning med Malmö FF, och det i en skyddshjälm runt huvudet.
- Jag testade den, men nja, det kändes konstigt.

Det är fortsatt osäkert skadeläge i Malmö FF. Pa Konate gick av mot Elfsborg med vad fysioterapeuten Jesper Robertsson då befarade var en muskelskada. Enligt assisterande tränaren Olof Persson kommer besked om Konate imorgon.

Dessutom har Lasse Nielsen missat två matcher efter en smäll mot huvudet. Fysioterapeuten Jesper Robertsson sa till Fotbollskanalen i lördags att det såg positivt för Nielsen att kunna spela mot Östersund nu på söndag. Nielsen själv var idag mer avvaktande.

- Nu börjar jag träna, sedan får vi se hur det går.

Nielsen var en av sju utespelare på dagens träning, då resten av spelarna antingen startade med A-laget (måndag) eller U21 (tisdag), eller var sjuka. Nielsen, och den tidigare skadade Andreas Vindheim, var med i alla övningar, men tog det lite lugnare i tre-mot-tre-spelet. Bägge vilade vid några enstaka tillfällen.

Dessutom sprang Nielsen runt med en skyddshjälm runt huvudet, liknande ett tjockt pannband. Han var dock tveksam till fortsatt användning.

- Jag testade den, men nja, det kändes konstigt.

Är det något du skulle kunna spela match med?
- Nej, det tror jag inte.

Övriga utespelare på dagens träning var Magnus Wolff Eikrem, Tobias Sana, Felipe Carvalho, Alexander Jeremejeff, och Rasmus Bengtsson. Bengtsson var som vanligt med på uppvärmningen och i en enkel passningsövning, innan han fortsatte med egna löpningar. Han är tillbaka i spel någon gång efter uppehållet.

I spelaren ser ni situationen då Pa Konate skadade sig i mötet med Elfsborg.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-10 kl 17:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons