Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Besvikelse i Häcken - men inget bakslag

0-0 mot Åtvidaberg - en klar missräkning för Häcken. Men lagkapten Jonas Henriksson håller inte med om att man råkat ut för årets första bakslag.

- Nej, det tycker jag inte, säger Jonas Henriksson till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Vi hade rätt matchplan tycker jag. Vi styrde spelet och hade tillräckligt med målchanser för att vinna, men vi lyckades inte få in bollen.

Nej, Häcken hade stora problem framför mål i dag.
Chanserna fanns där, men om det inte var ribban eller stolpen som hindrade bollen från att gå i mål så stod ÅFF-målvakten Henrik Gustavsson i vägen.
Tillfälligheter alltså att Häcken inte tog en ny trepoängare.

- Självklart är det så. Vi har en boll i ribban, en i stolpen och en på mållinjen. Om vi får in ett mål blir det annorlunda, nu fick de extra energi när vi inte fick in bollen. Vi visste att det skulle bli tufft - de har fått självförtroende efter att spelat oavgjort mot Kalmar.

- Tråkigt att vi bara fick oavgjort. Men ibland blir det så, att bollen inte vill in.

Så du kommer inte ligga sömnlös i kväll?
- Nej. Men det är klart att jag känner besvikelse just nu. Det kändes som att vi skulle vinna. Nu måste vi gå vidare - vi är fortfarande obesegrade, det får man inte glömma.

Åtvidaberg spelade med ett lågt försvarsspel och väntade in sina chanser. I slutet var man ytterst nära att sno med sig alla tre poäng - Viktor Prodell bröt sig loss men avslutet i ribban och ÅFF har ännu inte gjort mål i årets allsvenska.

Publicerad 2010-04-11 kl 10:21
Annons
Annons
Annons