POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Besviken Durmaz vågar inte tro: ''Jag har ingen aning''

Jimmy Durmaz har sett given ut - men så petades han senast. Men trots inhoppet och succén fruktar han att på nytt petas.
- Jag har ingen aning, säger Durmaz.

Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad och Guillermo Molins - här har ni en ovanlig överflödets förbannelse för den allsvenska fotbollen.
Senast mot Djurgården rök Durmaz, överraskande därför att Molins länge sett ut som tredjenamnet och den åsidosatte i trion.

– Jag blev mycket besviken att jag inte fick starta. Det spelar ingen roll vilket lag det är – jag vill spela från start, säger Durmaz till Skånska Dagbladet.

Men efter Jimmy Durmaz inhopp senast och drömmålet som avgjorde i slutsekunderna så är det lätt att tro att petningen av Durmaz senast bara var tillfällig - efter den heta situationen mot en Halmstad-spelare i matchen innan där MFF-stjärnan tog ''stryptag'' på sin motståndare.

– Vi är tre riktigt bra yttermittfältare och får alltid fajtas om startplatserna. Den som ger mest och bäst på träningarna får chansen. Så enkelt är det.

Om matchen senast då bara var en markering från Roland Nilsson, en tillfällig vila, ja, Durmaz vet inte riktigt vad han ska våga tro.

– Jag har ingen aning om jag får spela.

Med andra ord är han inte riktigt lika övertygad längre om att lyckas stänga dörren till Hamad och Molins, något han annars nyligen lovade att göra i en intervju.

– Jag tycker det inte är någon skillnad vem det är. Jag ska bara prestera och göra mitt.
– Allt blir en överraskning precis innan match, konstaterar Durmaz.

 

 

Publicerad 2011-04-20 kl 10:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå