Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Betyder mycket för hela staden att ha allsvenskans bästa spelare i våra led"

Foto: SCANPIX

Kalmar FF har förlängt kontraket med Rasmus Elm. Något som sportchefen Thomas Andersson Borstam jublar högt över.
- Att få knyta allsvenskans bästa fotbollsspelare för ytterligare ett år är vi i Kalmar FF jätteglada för, säger han till Fotbollskanalen.

Rasmus Elms vara eller icke vara i Kalmar FF har varit osäkert. Under onsdagen kom så beskedet att mittfältaren förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år.

- Vi är jätteglada för det, att få fortsätta vårt samarbete. Vi har tagit kliv här under de här åren och ska fortsätta göra en bra resa tillsammans. Att få knyta allsvenskans bästa fotbollsspelare för ytterligare ett år är vi i Kalmar FF jätteglada för. Det är ett styrkebesked både sportsligt och varumärkesmässigt för oss. Och det betyder mycket för hela staden och för Kalmar FF som fotbollsförening att ha allsvenskans bästa fotbollsspelare i våra led. Det kan inte vara bättre, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

Har det varit svårt att få till det här kontraktet?
- Nej, jag tycker att vi hela tiden de här åren har haft en väldigt öppen, ärlig och rak dialog med Rasmus. Och det har vi haft denna gången också. Det ska vi fortsätta ha också, så vi vet var vi har varandra och det har hela tiden varit en bra dialog och en positiv dialog. Nu är vi i mål så här långt, och det är vi väldigt glada för.

Rasmus Elm öppnar fortsatt för att han kan gå till en utländsk klubb om rätt erbjudande dyker upp. Att stjärnan skulle lämna är inget som gör Thomas Andersson Borstam orolig.

- Det är ju en kalkylerad risk som vi har som vi hela tiden har varit öppet med både Kalmar FF och Rasmus. Att Rasmus har den kapaciteten och är det så att han känner att något är rätt för honom och hans familj att göra något annat så hanterar vi det då om det skulle dyka upp. Just nu är vi väldigt glada för att Rasmus i detta läget känner att han vill spela fotboll i Kalmar FF och det är det vi förhåller oss till den närmsta tiden, säger Andersson Borstam.

Det är inget ni går runt och oroar er för?
- Nej, absolut inte. Det vet vi om som sagt att med den kapaciteten som Rasmus besitter så är det något som dyker upp hanterar vi det. Just nu är det fullt fokus på Kalmar FF.

Publicerad 2016-12-28 kl 17:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons