Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Beviskraven högre än i en mordrättegång"

På söndag hoppas MFF på ett beslut om den avbrutna matchen mot Djurgården. Men nu rasar skåningarna över hur ärendet behandlats hittills.
– Man har gjort alla fel man kan göra, säger ordföranden Håkan Jeppsson.

Ett slutligt beslut angående den avbrutna matchen mellan Malmö och Djurgården närmar sig. MFF har överklagat beslutet om att spela om drabbningen och på söndag kommer förhandling att ske i Besvärsnämnden.
 
Dock är det inte säkert att det avgörs redan på söndag, men skåningarna tror att man kommer gå vinnandes ur striden.
– Djurgården gjorde det här tidigt till en juridisk process. Våra tjänstemän kompletteras med advokater. Jag anser att vi har ett bra material som väl motiverar vår överklagande, säger Malmös ordförande Håkan Jeppsson till Sydsvenskan.
 
MFF är väldigt besvikna över hur ärendet har behandlats hittills. Enligt klubben har man rätt till tre poäng för den avbrutna tillställningen.
– Jag tycker att man har gjort alla fel man kan göra i boken. Jag vet att jämförelsen kan verka hård, men ibland får man känslan att beviskraven är högre än om det vore en mordrättegång. Ändå står att det i beslutet att Malmö FF inte gjort något fel.
 
För en vecka sedan, under Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården, smällde flera bangers av. Men matchen avbröts ändå inte och därför har Malmö nu ställt frågor till Svenska Fotbollförbundet angående det som hände.
– Vi har ställt en undran vad som skilde det som hände där med matchen i Malmö och vi har inte fått något riktigt svar av dem.

Publicerad 2011-09-27 kl 10:35
Annons
Annons
Annons