Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Biljettstrul inför derby - försäljning stoppas

Biljettförsäljningen till premiär-derbyt mellan Örgryte-Gais har stoppats. Anledningen är att supportrar till Gais och Örgryte riskerar att blandas.

FotbollDirekt.se har tidigare rapporterat om det stora intresset kring premiären i Göteborg när Örgryte och Gais möts på den nya arenan. I helgen återstod cirka 2 000 biljetter. Gais blev först tilldelade 5 990 platser, men det utökades sedan med ytterligare 200 platser. När även dessa tog slut började Gais-anhängare att lösa platser som är avsedda för Örgryte-supportrar. Därför har ÖIS stängt försäljningen på två sektioner tills vidare.

- Just nu går det inte att köpa biljetter där, men jag är helt övertygad om att vi löser detta, säger Öis verksamhetschef Ulrika Rosén till GP.

GAIS skriver på sin hemsida att 150 ytterligare biljetter nära matchdagen kan bli lediga om inte sponsorer löser ut dem. Dessutom kan flera ytterligare sittplatser bli tillgängliga.

- Vi har nu blockerat försäljningen för att lugna ner alltihop. Det blir lätt infekterat i sådana här frågor, menar Rosén.

Publicerad 2009-03-10 kl 09:00
Annons
Annons
Annons