POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Billborn uppges ha varit på MFF:s radar: "Hammarby som gäller"

Foto: Bildbyrån.

STOCKHOLM. Stefan Billborn var, enligt FotbollDirekt, aktuell för Malmö FF.
Men i stället blev det nytt kontrakt med Hammarby över 2022.
- Jag har skrivit på för Hammarby och det är det som gäller, säger han.

Hammarby-tränaren Stefan Billborn skrev i början av januari i år på ett nytt kontrakt över 2022, men var enligt FotbollDirekt också aktuell för att bli ny chefstränare efter Uwe Rösler i Malmö FF. Skånelaget var, enligt sajten, intresserat av att få in Billborn och assisterande tränaren Joachim Björklund, men valde i slutändan att rekrytera dansken Jon Dahl Tomasson som ny huvudtränare, medan Billborn alltså skrev nytt kontrakt med Hammarby.

Billborn vill däremot själv inte kommentera sajtens uppgifter om MFF:s tidigare intresse för honom. 

- Jag har inga större kommentarer om det. Jag har skrivit på för Hammarby och det är det som gäller, säger han och fortsätter:

- Det är väl som med spelare, även om man ibland kan köpa grisen i säcken. Om det går bra kan man få ett nytt jobb och om det inte går bra är det inte en jäkel som är intresserad och då får man börja om i lägre divisioner. Det känns inte som att vi är klara här på något sätt. Då känns det liksom som att det inte är läge att lämna, oavsett vad det egentligen skulle vara. Det skulle vara om Barcelona ringer, men det är nog några andra namn som ligger före där.

Samtidigt medger Billborn att det har funnits intresse från andra allsvenska lag, men att det inte är något sensationellt.

- Jag skulle ljuga om jag skulle säga att det inte var det och då menar jag att har blivit kontaktad. Folk hör sig för hela tiden, det gäller ju med spelarna också. Om jag inte hade skrivit på ett kontrakt med Hammarby hade det varit intressantare.

Billborn har hela tiden velat vara kvar i Hammarby.  

- Min inställning har hela tiden varit att jag velat vara kvar i Hammarby, men sedan vet man inte med Hammarby. Jag tror generellt sett inte att det är bra att ha tränare på utgående kontrakt som klubb. Sedan tror jag givetvis att det är olika med tränare och så, men det känns bra att ha förlängt. Det har varit Hammarby och det är Hammarby som gäller nu.

Publicerad 2020-01-13 kl 16:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå