Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bjärred kritisk till MFF-tränarna - saknar spelidé

Malmö FF-profilen Patrik ”Bjärred” Andersson tycker att tränarduon Roland Nilsson och Hans Gren misslyckats med sätta sin prägel på laget och komma med en tydlig spelidé.

- Jag tycker att man frångick det man påbörjade förra våren. Då såg man en tydlighet i spelet, men efter EM var det som bortblåst. På hösten hittade man tillbaka genom ett rakare och lite mer vägvinnande spel. Detta i kombination med att Toivonen blommade och att även Ofere levererade gjorde att resultaten kom. Fast vi ska samtidigt komma ihåg att vi inte mötte de bästa lagen på slutet, säger Andersson till Svenska Fans.

I vintras spekulerades det i att den stora Malmö FF-profilen Patrik Andersson skulle ta över Hasse Borgs position som sportchef. Nu är ”Bjärred” kritisk till hur Malmö FF agerade under fjolårets säsong. När MFF hamnade i en djup svacka skyllde lagledningen på många skador. Undanflykter, menar Andersson.

- Tittar man på andra allsvenska lag som haft framgångar så har de hållit fast vid sin spelidé oavsett vilka som stått på banan. De har följt sin manual konsekvent

Patrik Andersson hoppas fortfarande på att Malmö FF lyckas ersätta stjärnan Ola Toivonen som flyttat till PSV.
- Tar vi bort de mål och assist han stod för förra säsongen hade vi inte spelat i allsvenskan i år. Olas betydelse måste helt klart ersättas, säger han till Svenska Fans.

Publicerad 2009-03-26 kl 12:42
Annons
Annons
Annons