Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blåvita spelare vill se förändring

Vilken väg ska IFK Göteborg ta till nästa säsong? Den frågan hoppas IFK Göteborgs spelare få besvarad inom kort. De flesta är dock överens om att förändringar måste till.

- När de kom hit lät vi oss ledas till 100 procent. Vi ställde upp på allt de sa. Det har vi inte riktigt gjort i år. Spelarna har börjat tänka lite själva - "kan vi inte göra så här". Börjar alla tänka så har vi ingen riktning att gå efter, säger spelaren Thomas Olsson till Göteborgsposten.

Jonas Olsson och Stefan Rehn har varit i IFK Göteborg fyra år. Under dessa fyra år har det både blivit ett SM-guld och ett stort silver. Men den senaste säsongen har varit betydligt motigare och nu är frågan vad som ska ske på tränarsidan till nästa säsong.
- Det har väl egentligen inget med tränarna i sig att göra, utan det är mer att frustrerade spelare har egna idéer på hur man ska lösa problem, säger Tobias Hysén till tidningen.

Något missnöje mot Jonas Olsson vill inte spelarna vädra öppet men Adam Johansson kan vittna lite om den frustration som har infunnit sig i spelartruppen mot att det varit så få förändringar.
- Vi har spelat på ungefär samma sätt sedan de kom hit och det känns om att en del lag har läst sönder det där.

Publicerad 2010-11-05 kl 11:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons