Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blåvitt föll i slutminuten - igen

IFK Göteborgs mardröm fortsätter. I dag en ny förlust - den femte på sex matcher. Och återigen rasade Blåvitt samman i slutminuterna.

- Det är som en gammal skiva som bara snurrar, vi gör en bra match men vi förlorar, säger Göteborgstränaren Jonas Olsson till FotbollDirekt.se.

IFK Göteborg tycks ha hamnat i ett hopplöst förlorarträsk. Dagens förlust mot ryska Vladivostok var lagets femte på de sex senaste matcherna.
Mot ryssarna tog Blåvitt ledningen men hann tappa in både 1-1 med en kvart kvar och 1-2 i matchens absoluta slutminuter.
Och det var knappast första gången.

- Ja, eller slutminuter, det var nog snarare slutsekunder. Det har sett ut sådär i några matcher nu, säger Jonas Olsson och förklarar:

- Det är klart att om man har varit med om det innan och har en negativ känsla mot slutet av matchen så är det lättare att det upprepas.

Men trots den nattsvarta trenden gjorde Göteborg återigen en bra match. Och när Tobias Hysén gjorde 1-0 efter en timme såg det ljust ut för Blåvitt.

- Vi hade 1-0 och det kändes väldigt bra. Dom skapar kanske tre chanser på hela matchen, säger Olsson.

Sista kvarten kapitulerar dock Blåvitt på nytt. 2-1-målet kommer efter en hörna.
Frustrationen är påtaglig hos IFK. Men några andra planer än en topplacering finns ändå inte inom laget.

- Det är väl bra om folk inte tror på oss, men vi har ambitioner för toppen. I IFK Göteborg ingår det i paketet, säger Olsson.

Göteborg reser i morgon hem från Turkiet. Nu har Blåvitt bara genrepet mot Ljungskile den 29 april kvar innan serien startar.

Publicerad 2011-03-17 kl 20:07
Annons
Annons
Annons