Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
26v

Blåvitt har förlängt lånet av Engvall - men kan säljas av Bristol

Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg lånade in Gustav Engvall fram till VM - med en möjlighet att förlänga till sista juli. Nu har den möjligheten utnyttjats - men Bristol kan sälja anfallaren under den perioden.
- Nu stannar jag här om inte det kommer en klubb som Bristol säger ja till och som jag vill till, säger Engvall till GP.

När IFK Göteborg i slutet på mars lånade in Gustav Engvall från Bristol City gjorde man det fram till VM-uppehållet, med en möjlighet att förlänga fram till den sista juli. Nu rapporterar GP att klubben har tagit upp den möjligheten.

Det kan dock bli så att Engvall försvinner innan den sista juli. Bristol har nämligen möjlighet att sälja anfallaren som då skulle lämna Blåvitt.

- Ja, Bristol kan sälja mig under perioden, säger Engvall till GP.

- Förra året, när jag var i Djurgården, fick jag ju åka tillbaka till Bristol på deras sommarläger. Då missade jag tre-fyra matcher. Det vill vi inte ha igen, så nu stannar jag här om inte det kommer en klubb som Bristol säger ja till och som jag vill till. Då kan jag lämna.

Bristol vill sälja Engvall under sommaren, vilket anfallaren själv har varit inne på tidigare.

Ja, så är det. Och det är ömsesidigt. Jag vill bort och de vill sälja mig, så vi ska väl kunna hitta en lösning, säger Engvall.

Publicerad 2018-05-16 kl 21:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons