POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Blåvitt i kris: “Men inte varit så tufft som man tror”

En av favoriterna inför säsongen. Nu i botten där man kämpar för nytt kontrakt. Det har gått rejält trögt för IFK Göteborg i år.
– Men det har kanske inte varit så tufft som man vill tro ändå, säger anfallaren Hannes Stiller.

När säsongen drog igång kallades man Real Göteborg och förväntningarna var skyhöga på de blåvita spelarna. Men starten blev allt annat än bra och laget har haft svårt att repa sig sedan dess.

Nu ligger IFK i botten av allsvenskan och har ynka tre poäng ner till negativt kval. Men trots problemen menar anfallaren Hannes Stiller att det inte är så jobbigt att spela för Blåvitt i år.

– Jag tycker absolut att det känns som att vi är på gång nu. Vi har åkt på några rejäla käftsmällar, men just vändningen som gjorde att vi fick 3-3 i Sundsvall senast var viktig för moralen, säger Stiller till FotbollDirekt.se.

– Nu får vi samla krafter under ledigheten för matchen mot Elfsborg på söndag. Vi har haft bra fart på träningarna och folk är sugna på att spela.

Men har det inte varit tufft?

– Kanske inte så tufft som man vill tro ändå. Men det är klart att alla har varit frustrerade över att vi inte tagit så många poäng som vi vill ha och folk runt om laget är missnöjda.

– Vi försöker ändå jobba målmedvetet och vi har ju inte fullständigt svängt om vår spelidé, utan vi försöker utveckla det vi startade i vintras. Det har dock tagit lite längre tid än vad vi hoppats på, avslutar veteranen.

Publicerad 2012-09-08 kl 17:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå