POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Blåvitt kan rensa ut efter fiaskosäsongen

Miljonförvärv och guldtränare har inte hjälpt IFK Göteborg.
Något som kan få konsekvenser inför nästa säsong - enligt Sportbladet riskerar tre spelare att få lämna laget.

Tre spelare sitter på utgående kontrakt - Stefan Selakovic, Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller. Inga förhandlingar om förlängning har kommit i gång där. Mikael Dyrestam har kontrakt över nästa år men kan säljas eftersom han inte vill förlänga. Blåvitts sportchef Håkan Mild säger att man inte kommer agera förrän tidigst efter säsongen.

– Vi har åtta matcher kvar och det är det vi fokuserar på. Jag tror inte att det händer något på den fronten förrän serien är färdigspelad, säger Mild till Sportbladet.

 – Det är ju bara en månad kvar av serien och även om vi fokuserar på nuet måste man kunna sköta förberedelserna inför nästa år parallellt. Det vore direkt oprofessionellt att inte börja snegla på framtiden, säger Mikael Stahre
Enligt uppgifter till Sportbladet så planerar Blåvitt värva tre spelare till nästa säsong – en vänsterback, en yttermittfältare och en  målskytt. Därmed kan också vänsterbackarna Logi Valgardsson och Erik Lund vara i fara.

– Vi får se hur det blir med det. Det är många saker som påverkar. Först och främst ska vi vinna de matcherna som är kvar, säger Mild.

Publicerad 2012-09-24 kl 09:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå