Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3d

Blåvitt-kaptenen ser ut att lämna - men: "Ska ha ett nytt snack"

Foto: Bildbyrån

David Boo Wiklander anslöt till IFK Göteborg från Hammarby 2017.
Nu ser Blåvitt-kaptenen dock ut att lämna klubben.
- Jag har varit öppen och ärlig med att jag vill stanna kvar, säger han till GT.

David Boo Wiklander anslöt till IFK Göteborg inför säsongen 2017. Inledningsvis hade han svårt att ta en startplats, men under den senare delen av årets säsong har Boo Wiklander spelat allt mer.

Sedan i somras har han också burit lagkaptensbindeln i klubben, men nu ser han ut att lämna klubben. I en intervju med GT berättar Boo Wiklander att han inte blivit erbjuden något nytt kontrakt.

- Jag har varit öppen och ärlig med att jag vill stanna kvar. Det tror jag inte att någon har missat, säger han till tidningen.

Boo Wiklanders kontrakt går ut vid årsskiftet och Jonas Olsson, som är tillförordnad sportchef i Blåvitt, säger att mycket talar för att 34-åringen lämnar. Men det finns en liten chans att han får ett nytt kontrakt.

- Jag är inte känd för att vara otydlig, men vi ska ha ett nytt snack den 13:e. Vi har ingenting att erbjuda honom just nu, det är det beskedet han har fått hittills. Anledningen till det vill jag inte gå in på i media.

Boo Wiklander:

- Att de inte kan erbjuda ett nytt kontrakt, men motiveringen är i mina öron otydlig. Jag tror att du ska prata med Jonas om anledningen.

Under årets säsong har Boo Wiklander gjort 16 framträdanden i allsvenskan för Blåvitt.

Publicerad 2018-12-07 kl 16:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons