Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Blåvitt-keepern förbannad: "Bedrövligt - fegt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Skrabbs mål i spelaren ovan.

IFK Göteborg föll med 2-0 hemma mot IFK Norrköping.
Efteråt rasade Blåvitts målvakt Pontus Dahlberg mot domaren Kaspar Sjöberg.
- Han får hem och träna domslut, säger Dahlberg till GP.

Under söndagen blev det förlust med 2-0 hemma mot IFK Norrköping för IFK Göteborg, som släppte in 1-0-målet tidigt i andra halvlek och därefter inte lyckades spräcka Isak Petterssons nolla. På tilläggstid satte sedan Simon Skrabb matchens sista mål.

- Surt. Vi får inte riktigt hål på dem och bollen vill inte in i dag (läs under söndagen). Det är så det känns. I första halvlek tycker jag att vi är klart mycket bättre. De skapar i princip ingenting och vi trycker på, säger Göteborgs målvakt Pontus Dahlberg till GP.

Dahlberg var efter matchen rejält upprörd på domaren Kaspar Sjöberg, eftersom han menar att han hade bollen i sina händer och att Simon Skrabb regelvidrigt sparkade till sig den innan 2-0-målet. Blåvitt-keepern inser att det målet troligtvis inte var direkt avgörande för utfallet av matchen, men säger:

- Jag har den i min hand. Jag tycker det är bedrövligt gjort av domaren att inte ta den. Jag har haft den här domaren två gånger på Ullevi och man kan väl diskutera hans insats. När vi spelar dåliga matcher så kan vi bli bänkade och det tycker jag att förbundet borde göra med domarna. Det är alldeles för dålig nivå. Jag tycker att man ska kunna reglerna om man ska döma.

- Jag tycker det är rent ut sagt fegt att inte ta det. Det måste han våga. Han får hem och träna domslut helt enkelt, säger Dahlberg till GP.

Publicerad 2018-05-14 kl 09:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons