Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blåvitt om Engvall: "Det är Gustavs beslut"

Foto: Bildbyrån.

Gustav Engvall ser ut att hamna i Djurgården.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen var Blåvitt aldrig ett alternativ.
- Det är sådan fotbollen är. Det är Gustavs beslut, säger sportchefen Mats Gren till GP.

Det var sajten Svenskafans som under onsdagen först kunde rapportera att Gustav Engvall var nära en flytt till Djurgården. Enligt sajten rör det sig om ett lån och när Fotbollskanalen kontaktade sportchefen Bosse Andersson bekräftade han att det rörde sig om Engvall.

- Det stämmer, jag kan bekräfta att vi har undersökt den möjligheten, sa Andersson.

Gustav Engvall slog igenom i IFK Göteborg innan han i fjol lämnade för Bristol City i The Championship, men trots det ser Engvall ut att hamna i Stockholm i stället för på västkusten. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen var Blåvitt aldrig ett alternativ.

- Det sån fotbollen är. Det är Gustavs beslut. Han har inte ens suttit på bänken den senaste tiden, säger sportchefen Mats Gren till Göteborgsposten – och bekräftar samtidigt för tidningen att Engvall befinner sig i Stockholm.

Enligt GT beror det faktum att IFK inte är aktuellt på en ekonomisk tvist mellan spelaren och Blåvitt. Tidningen skriver att Engvall ska ha haft rätt till en del av övergångssumman när han skrev på, men att parterna inte varit överens om detaljerna. Advokater ska vara inkopplade för att lösa tvisten.

- Jag vill inte kommentera det överhuvudtaget faktiskt, säger klubbens ordförande Frank Andersson till Fotbollskanalen på onsdagskvällen.

Kan du säga om det ligger någonting i det här?
- Nej, jag vill inte kommentera det.

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om omständigheterna kring den uppmärksammade affären då Engvall såldes - och det fatktum att agenter drog hem en stor del av kakan.

Gustav Engvall har under säsongen fått mycket begränsat med speltid och de senaste matcherna inte ens fått en plats i truppen.

Publicerad 2017-02-15 kl 20:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons