Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Blåvitt rycker i Larsson

IFK Göteborg har lagt ett bud på BK Häckens Daniel Larsson.Den hypersnabbe anfallaren omgärdas ständigt av flyttrykten. Nu ser en övergång ut att vara nära.

- Det är upp till klubbarna och de inblandade parterna. Jag har inga kommentarer, säger Carl Fagher som företräder Daniel Larsson till FotbollDirekt.se.

Göteborg har visat stort intresse för 21-åringen. Sportchefen Håkan Mild och tränaren Jonas Olsson var båda på plats när Larsson gjorde mål mot Degerfors i förra veckan. Anfallstalangen fick göra ett inhopp i matchen som Häcken vann med 3-0.

- Det är den enda spelaren i Sverige med den enorma spetsegenskapen som han har. Jag har aldrig sett en snabbare spelare, säger Häckens manager Sonny Karlsson till GP. - Varför ska vi göra oss av med honom?

Blåvitt ska ha lagt ett bud på Larsson, men det är något som Karlsson dementerar.

- Det var inget bud, så kan man se det.

Själv vet Larsson att det finns ett intresse men vill inte spekulera i någon övergång.

- Jag vill helst inte säga så mycket om det här. Jag har hört lite om det, men inget konkret. - Det är inte så mycket jag kan göra, det är upp till klubbarna.

Larsson har 1,5 år kvar på kontraktet - men enligt Karlsson kan det bli mer.

-Vi vill inte göra oss av med någon spelare som har kontrakt. Folk har alltid varit intresserade av Daniel, men vi diskuterade så sent som i dag en förlängning av hans kontrakt.

Publicerad 2008-06-25 kl 10:35
Annons
Annons
Annons