Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blåvitt slår tillbaka: ”Kåmark vet inte vad han pratar om”

Allsvenskan

TV4:s expert Pontus Kåmark menar att IFK Göteborg bara vill ha spelare som "rättar in sig i ledet" och ratar många bra spelare med invandrarbakgrund.
- Tyvärr vet han inte vad han pratar om, säger klubbens sportchef Håkan Mild till fotbollskanalen.se.

I går i TV4:s Fotbollsmåndag diskuterade Pontus Kåmark, Olof Lundh och Anna Brolin huruvida IFK Göteborg har svårt med spelare som sticker ut för mycket. Pontus Kåmark menade att spelare som bryter mönstret inte anses passa in i Blåvitt – och tror till exempel inte att en ny Zlatan Ibrahimovic kan komma fram i klubben.

IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild håller absolut inte med.

- Jag tycker att han har direkt fel. Tyvärr vet han inte vad han pratar om, säger han till fotbollskanalen.se.

Kåmark har förflutet som spelare i klubben och säger att IFK Göteborg kört fast i ett system som blir allt för likriktat.

ANNONS

Mild i sin tur anser inte att det finns någon anledning att diskutera frågan. Han anser att nivån på diskussionen blir alltför låg.

- Vad menar du – menar du att vi skulle ha en ideologi om att man inte får komma fram om man har invandrarbakgrund?, säger Mild.

Jag vill bara att ni ger er bild av den kritik som togs upp i programmet.

- Kolla igenom vår trupp, kolla hur den ser ut och titta på vilka spelare som spelade i går. Titta på om vi använder ungdomar eller spelare med invandrarbakgrund, avslutar Blåvitts sportchef.

Publicerad 2011-04-05 kl 19:16
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto