POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Blåvitt-stjärnan nöjd: "Vår bästa match i år"

Surt poängtapp för Blåvitt, men Tobias Sana är nöjd med insatsen efter 1-1 mot Trelleborg:
- Precis så här ska vi spela, säger han.

- I början av säsongen hade vi aldrig rest oss från underläge som vi gjorde idag, säger Tobias Sana till FotbollDirekt.se.

- Klart vi är missnöjda med resultatet, Blåvitt ska vinna hemma mot Trelleborg. Men vi får ändå ta med oss att vi orkar resa oss. Och så spelmässigt - jag tycker att vi gör vår bästa match i år, och jag tror att publiken som var här såg det också.    

I första halvlek dominerade Blåvitt kraftigt och borde haft med sig ett mål. Sana är helnöjd med spelet och menar att Blåvitt hittat rätt nu - det är oflyt som gör att de inte har fler poäng hittills.   

- Precis så här ska vi spela; kombinera, komma runt på kanterna och fylla på med folk i straffområdet. Det är bara Noring som gör sådana sjuka räddningar idag, annars hade vi vunnit med minst 3-0.

- Men sedan tycker jag att vi varit okej hela tiden. Det är bara i andra halvlek mot Häcken, där rasar vi. Men krissnacket i början var överdrivet och skapat av media. Vi tvivlade aldrig på oss själva.

Sana kan vara nöjd med den egna insatsen. I första halvlek var han planens förgrundsfigur och kom runt på kanten med flertalet spektakulära dragningar - på samma gång publikfriande och effektiva.   

- Det kommer från bollplanen där man har spelat med kompisarna. Jag vet redan när jag får bollen vad jag ska göra, det sitter i ryggmärgen. Det gick bra idag, men jag hade hellre sett att vi vunnit med 3-0 än att jag spelar bra.  

Publicerad 2011-05-22 kl 17:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå