Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blåvitt-talang lånades ut till Mjällby - nu klar för amerikansk klubb: "De har löst ut honom"

Allsvenskan

Mjällby lånade in Prosper Kasim i början av december, bekräftade tränaren Milos Milojevic för Blekinge Läns Tidning.
Nu har ghananen skrivit på för en amerikansk klubb.
- De har löst ut honom, säger Jonas Olsson, tillförordnad sportchef i IFK Göteborg, till Blåvitts hemsida.

Foto: Bildbyrån.

För ungefär tre veckor gick Mjällby ut med att Prosper Kasim skulle återvända till Blekinglaget, dit han var lånad förra säsongen, från IFK Göteborg. Men nu går Mjällby miste om ghananen. Prosper Kasim har gjort klart med den Birmingham Legion FC i amerikanska USL.

- De har löst ut honom och vi önskar givetvis lycka till med den fortsatta karriären, säger Jonas Olsson, tillförordnad sportchef i IFK Göteborg, i en kommentar på Blåvitts hemsida.

Uppgifter om att Kasim skulle skriva på för en amerikansk klubb kom redan under gårdagen. Då var Mjällbys sportchef Hans Larsson förvånad över att Kasim nästa säsong inte skulle spela för superettanlaget samtidigt som han hoppades på att klubben skulle få någon form av ersättning.

Annons

- Han kommer bevisligen inte spela för oss, nu får vi försöka reda ut om vi kan få någon form av ersättning. Det är väldigt tråkigt, Prosper själv har sagt hur bra han trivs i Mjällby AIF, men i den här branschen kan inte vara säker på någonting, sa ha till Blekinge Läns tidning.

Publicerad 2019-01-01 kl 15:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto