Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blåvitts gissel – glöm Pärlan i blixtcomeback

IFK Göteborgs målsmässigt bäste anfallare - spelar i Mjällby. I dag står det klart att Blåvitt inte kan kalla hem utlånade Pär Ericsson.
- Nej, han är Mjällby-spelare hela 2012, säger Thomas Borstam, sportchef i Mjällby.

 

Anfallaren Pär Ericsson är för andra säsongen i rad utlånad till Mjällby från IFK Göteborg. Förra säsongen gjorde han fyra mål på elva matcher då han flyttade till Blekinge under andra delen av säsongen – stor succé och hans karriär fick nytt liv.
Sedan tillbaka till IFK Göteborg under andra delen av säsongen – men inte heller denna gång lyckades han övertyga och blev till den här säsongen återigen utlånad till Mjällby.

På de första fem matcherna har han redan hunnit tangera förra årets målskörd. ”Pärlan” har gjort fyra mål, ett mål mindre än hela Blåvitt.

En succé som säkert fått flera av Mjällbys supportrar att hålla andan. Men de kan pusta ut. Mjällbys sportchef Thomas A Borstam bekräftar nu att Ericsson kommer att tillhöra klubben under hela den här säsongen. IFK Göteborg kan inte kalla tillbaka honom – trots succén.

- Nej, det finns inga möjligheter för IFK att kalla tillbaka honom. Han är en Mjällbyspelare under hela 2012, säger Borstam till FotbollDirekt.se.

Med en så pass bra start kan man ändå tro att Mjällby vill försöka få till en permanent övergång. Det är dock inget de vill ge något sken av – än.

- Vi har ett avtal och det förhåller vi oss till. Sedan får vi se efter säsongen vad som händer, säger Thomas A Borstam.

Michael Ehn

 

 

Publicerad 2012-04-23 kl 11:19
Annons
Annons
Annons