Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

Blåvitts glädjebesked: Diskerud ansluter till Spanien

Foto: Bildbyrån.

Mikkel "Mix" Diskerud ansluter till IFK Göteborgs träningsläger i Spanien. Mittfältaren lämnar Manchester City för att delta i Blåvitts träningsläger i Spanien.
"Han har fått tillåtelse att hjälpa Göteborg i deras förberedelser", skriver agenten Fredrik Risp på sitt Twitter-konto.  

Den norsk-amerikanske mittfältaren Mikkel "Mix" Diskerud var i fjol ordinarie i IFK Göteborgs startelva, men lämnade efter säsongen klubben, då låneavtalet gick ut, vilket gjorde att han återvände till New York City i USA, men skrevs sedan över till samarbetsklubben Manchester City i Premier League.

Enligt agenten Fredrik Risp har nu Diskerud fått tillåtelse av Manchester City att ansluta till Göteborgs träningsläger i Murcia för att träna i några dagar med laget. 

"På grund av en förfrågan från IFK Göteborg har Manchester City i dag accepterat att deras spelare ”Mix” kan delta i en del av IFK Göteborgs försäsongsläger för att hjälpa hans förra lag i deras förberedelser. Därför kommer spelaren att ansluta till IFK Göteborg och deras läger i Murcia, Spanien", skriver Risp på sitt Twitter-konto. 

Diskerud gjorde i fjol 29 matcher för Göteborg i allsvenskan. 

Publicerad 2018-02-05 kl 08:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons