POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Blåvitts skadade spelare på väg tillbaka: "Kan inte utesluta någon"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från mötet mellan Sirius och IFK Göteborg.

Blåvitt har haft skadeproblem på flera nyckelspelare.
Men nu ljusnar det.
- I nuläget kan vi inte utesluta någon inför matcherna nästa vecka, säger fysioterapeuten Calle Persson i en kommentar på klubbens hemsida.

IFK Göteborg har under säsongsinledningen av allsvenskan motbevisat skeptikerna. Det unga Blåvitt slog bland annat regerande mästaren AIK med 3-0 på hemmaplan och senast blev det tre poäng mot Sirius på bortaplan.

Mot Sirius saknades, Lasse Vibe, Robin Söder, Junes Barny, Nzuzi Toko, Amin Affane och dessutom tvingades Sargon Abraham kliv av tidigt med en höftskada.

Inför mötet med IFK Norrköping på måndag kommer dock positiva besked för Blåvitt-fansen. Enligt fysioterapeuten Calle Persson är alla nämnda spelare på bättringsvägen

- Till en början har vi ett antal träningar på oss fram till Norrköping och kommer där att testa ovan nämnda spelare rejälare. Det ser dock väldigt bra ut och även om vi inte ska utgå från att alla är redo för spel redan på måndag går det inte att helt utesluta någon, säger fysioterapeuten Calle Persson i en kommentar på Blåvitts hemsida.

Inom kort kan IFK dessutom få ytterligare meriterad förstärkning i form av Sebastian Eriksson, som efter lång skadefrånvaro gjorde comeback i U21-laget tidigare i veckan.

- Mycket positivt och ”Sebban” svarade bra på de 45 minuter han spelade. Nu handlar det om att bygga vidare, säger Calle Persson.

Mötet mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg på måndag visas på Sportkanalen och på cmore.se med avspark 19.00.

Publicerad 2019-05-08 kl 09:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå