Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Blev för stel under bussfärd - nu är Ishizaki tillbaka

Foto: TT

ishizaki

Stefan Ishizaki är tillbaka till derbyt mot Djurgården. AIK fick klara sig utan mittfältaren i matchen mot Häcken senast då han tvingades kliva av under matchuppvärmningen.
Orsaken? En lång bussfärd.

Glädjande nyheter för AIK-fansen - Stefan Ishizaki är helt redo för derbymatchen mot Djurgården. 

I söndags tvingades mittfältaren, som fyller 34 år på söndag, kliva av under uppvärmningen inför Häcken-matchen och fick därför se matchen från sidan. Orsaken bakom ska ha varit lagets långa resa till Göteborg.

Stockholmslaget tog bussen till Häckens Bravida Arena för att komma fram till Göteborg. För vissa var sextimmarsresan mer obekväm än för andra. 

- Han var mest orolig för att han satt på bussen så länge och blev lite stel. Han är en erfaren kille och det stramade lite i baksida lår, säger AIK:s läkare Karol Zyto till Fotbollskanalen.

- Sex timmar är en lång tid, då blir man lite stel. Men vi vet inte helt om det berodde på det. Det var mest en försiktighet. Vi visste att vi skulle vinna med 3-2, säger Zyto skämtsamt.

Ishizaki är redan i träning och är helt spelklar inför derbyt mot Djurgården nästa måndag. 

Fler transportskador genom fotbollshistorien

Ever Banega (då i Valencia):
Ever Banega glömde lägga i handbromsen när han skulle tanka bilen. Bilen började rulla, foten klämdes fast och när Banega och foten kom loss var vristen bruten.

Milan Rapaic (då i Hajduk Split):
Rapaic var flygrädd och ska ha varit så nervös inför en resa att han lyckades trycka in kanten på sitt boardingkort i ögat. Han missade ett gäng med matcher i säsongsinledningen för sitt lag.

Jamie Langfield, (då i Aberdeen):
Jamie var borta från spel i två veckor sedan han råkat spilla kaffe på foten under en säkert rejält skakig bussresa.

Paolo Guerrero (då i Hamburg):
Missade en träningsmatch i Schweiz 2011 på grund av hans flygrädsla. Han vågade sig på flyget – men under färden spände han sig så pass mycket att en muskel brast.

Publicerad 2016-05-10 kl 12:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons