Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Blir ett jävla liv om Stahre kommer"

Mycket talar för att AIK:s förre guldhjälte och tränare, Mikael Stahre, tar över Göteborg efter säsongen. Något som får fansen att reagera.
– Det kommer bli ett jävla liv, säger Tobias Hysén.

Att det råder en bitter rivalitet mellan AIK och IFK Göteborg är ingen hemlighet. Nu är Solnaklubbens förre guldtränare, Mikael Stahre, på väg att ta över "Blåvitt". Den förväntade flytten rör upp starka känslor bland klubbens fans.

Men IFK-spelarna bryr sig inte om Stahres förflutna.

– Skulle det bli Stahre så skiter jag fullständigt i var han varit tidigare. Vi har haft Nicklas Carlsson här tidigare och det är en av de bättre personerna som passerat här. De kan sätta Mutumba i tränarbåset. Det spelar absolut ingen roll, säger Stefan Stefan Selakovic till Aftonbladet.

Mittfältare får också medhåll från Tobias Hysén.

– Stahre kan ha jättekänslor för AIK och AIK kommer ha en speciell plats i hans hjärta. Men för mig kommer han i så fall hit med tomt bagage. Och jag är minst lika mycket blåvit som alla de som sitter på läktaren. Jag tycker jag har på fötterna i den här klubben.

Förstår du fansens reaktioner?

– Ja, absolut. Jag tycker det är jävligt modigt om det blir Stahre. Det kommer bli ett jävla liv. Men för mig blir det inget hinder, säger Hysén.

Martin Petersson

Publicerad 2011-09-23 kl 08:28
Annons
Annons
Annons