POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Bojan förlänger: ”Ingen gladare än jag”

Bojan Djordjic är överens med AIK om en kontraktsförlängning. Enligt honom själv blir det ett längre avtal om minst tre år.

Bojans kontrakt går ut efter säsongen. Men Expressen uppger att samtliga parter i AIK är överens om en förlängning av kontraktet.

- Det ser ut så. Jag, Björn och Micke Stahre pratade i förra veckan och de vill gärna ha mig kvar. Och det finns ingen gladare än jag. Jag har hittat hem, jag hade aldrig tankar på att komma ut i Europa igen. Jag vill stanna i AIK, och jag är glad att Björn och Micke vill ha mig kvar, säger han till tidningen.

- Det kommer bli ett längre avtal. Minst tre år. Jag vill stanna här så länge jag kan.

27-åringen har haft stora problem sedan han kom till AIK förra säsongen. Han har haft stora problem med skador och hittills har det bara blivit tio starter totalt. Bojan är medveten om sin skadebenägenhet och ser kontraktet som en möjlighet att återgälda klubben.

- Jag vet att jag är skadebenägen och inte har lyckats betala tillbaka det AIK satsat på mig. Men det ser bättre och bättre ut. Är jag skadefri så vill jag visa alla på Råsunda att jag verkligen duger.

Publicerad 2009-05-29 kl 15:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå