Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bojan: Gett mig mer än sista tre-fyra månaderna i BP

Bojan Djordjic gjorde comeback för AIK – och han hyllades stort av fansen efter 5–2 segern mot Vasalund. Efteråt hyllade han sin forna klubb – men ville inte prata om framtiden.
– De här dagarna har gett mig mer än de tre-fyra sista månaderna i Brommapojkarna gav mig, säger Djordjic till AIK Media.

Bojan Djordjics kärlek till AIK har nog ingen tagit miste på. Men det var nog inte många som trodde att han skulle återvända till klubben efter sin sejour i Brommapojkarna. Nu är det inte heller säkert att han gör det, men han har tränat med klubben i en vecka och fick igår dra på sig AIK-tröjan igen.

– Obeskrivlig känsla. Det var fantastiskt kul. Jag sa i morse att kändes som en dröm. Det var länge sedan. Att få komma tillbaka och spela en halvtimme känns fantastiskt kul, Jag trivs med den här tillvaron och mår bra här. Hur långt det blir får vi se men de här dagarna har gett mig mer än de sista tre-fyra månaderna gett mig i Brommapojkarna. Det kan jag skriva under på, säger Djordjic till AIK Media.

På söndag åker AIK på träningsläger till Spanien. Fram till dess kommer Djordjic finns med och träna på Karlberg.
– Jag tackar för förtroendet att få komma tillbaka och träna, hitta mig själv igen och hitta glädjen. De sista tre-fyra månaderna i Brommapojkarna var inte kul. Mycket hände i bakgrunden som jag inte uppskattade. Det är en förening där jag spenderade mycket av min tid som ungdomsspelare och som fick mycket genom mig. Men det behöver vi inte gå in på här utan låt oss prata om AIK. Låt mig njuta av den här veckan så tar vi snacket sen om vad som händer med min karriär.

AIK:s mål mot Vasalund gjordes av Kennedy Igboananike, Eero Markkanen (2), Niclas Eliasson och Anton Salétros.

Publicerad 2014-01-20 kl 07:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons