Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bojan känner pressen: ’’Klart det är ångest’’

AIK:s Bojan Djordjic har mått bättre. Nu medger han till och med att ångesten börjar smyga sig på. Nu vill han snabbt se AIK börja om från ruta ett igen.

- Det är klart att det är ångest, jag har varit AIK:are sedan barnsben och vi vinner inte. Det är ångest både för mig och för våra supportrar nu, säger AIK:s Bojan Djordjic till Barometern inför kvällens match.

Men själva mötet med Kalmar FF får inte Djordjic att våndas särskilt mycket.
Det är situationen överhuvudtaget som AIK hamnat i som vänder upp och ner på tillvaron för mästarna.

- Ångestmöte, nej! Det är alltid kul att möta Kalmar FF. Men vi har fått en lite jobbig start, nu samlar vi ihop oss på ruta ett igen. Men pressen ökar och vi har förväntningar på oss att vinna. Och jag gömmer mig inte för dem, säger Bojan Djordjic till Barometern.

Att AIK ännu är utan seger är värre än det ser ut, trots 1-6 i målskillnad och ett anfallsspel helt utan självförtroende.
I Djordjic ögon har AIK inte gjort mer än en dålig match, den borta mot Gais.

- Vi har spelat en dålig match, Gais borta. Sedan var vi bra i början mot Örebro, men dog helt efter första halvlek. Sist mot Halmstad dominerade vi fullständigt och jag kan inte förstå att vi inte fick in bollen. Sedan skjuter någon isländare ett skott i 90:e som tar på någon och så står man där med 0–1 i fickan.

Något som i alla fall psykologiskt lindrar är det faktum att flera av de större lagen haft snart sagt lika stora problem som AIK.

– Flera av de tippade topplagen ligger också långt ner i tabellen. Det hade varit värre om Kalmar och Göteborg haft 18 poäng nu, då hade det varit ännu mer ångest, säger Bojan Djordjic.


Ola Gustavsson

Publicerad 2010-04-19 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons