Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bojan om AIK-hemkomst: "Inte aktuellt just nu"

Bojan Djordjic har funnit sig tillrätta i Ungern - en återkomst till AIK dröjer. Först ska han upprepa AIK:s "2LAX9-triumf" med sin ungerska klubb.

- De närmaste åren är det inte aktuellt (att komma hem), men man vet aldrig efter det. Jag följer AIK hela tiden härifrån och ser matcherna på internet, säger Bojan Djordjic till Expressen.

Ifjol sommar lämnade Bojan Djordjic och Martin Mutumba AIK uppmärksammade former. Ny klubbadress: ungerska Videoton. Bägge ex-gnagarna har haft en tuff tid i klubben, Mutumba är redan tillbaka i AIK och har berättat om hur han vantrivdes i Ungern. Men Djordjic trivs bättre och gör klart att han tänker stanna och kämpa vidare.

- Jag trivs bra här nere, vi leder ligan med tolv poäng och är i semifinal i cupen. Jag har kontrakt till 2013 och kommer att stanna och fortsätta fajtas.

- Det går riktigt bra och vi har chans att vinna dubbeln. Det vore kul för mig personligen att ta en dubbel igen, som jag gjorde med AIK 2009 och med Röda Stjärnan 2004.

Det har blivit skralt med speltid för Djordjic i Videoton - men enligt vissa källor med insyn i klubben har det inte med hans fotbollskvaliteter att göra. Såväl Djordjic som Mutumba fick topplöner i Videoton, 200 000 kronor netto.

Videoton bytte efter hand klubbledning och den nya ledningen ville omförhandla svenskarnas kontrakt. När de inte gick med på detta ska bilan ha fallit - minimerat deras speltid och till sist gjort att Mutumba köptes ut från sitt kontrakt. Men Djordjic får stanna, och nyligen spelade han från start i cupkvartsfinalen. 

- Det går bättre och bättre, men nu har jag åkt på ett magvirus som gör att jag missat ett par matcher, men jag siktar på att vara tillbaka i startelvan snart igen.

Djordjic följer som sagt fortfarande AIK nära, och han hoppas förstås på guld till Solna-klubben redan i år.

- Det skulle vara fantastiskt för klubben. Jag skulle bli glad eftersom jag följer klubben väldigt nära och jag har många kompisar där som jag verkligen unnar att få uppleva det som vi fick uppelva 2009.

- 2010 var ett verkligt skitår för klubben, där man gjorde det mesta fel. Jag hoppas att 2011 blir mycket bättre.

Publicerad 2011-03-27 kl 10:07
Annons
Annons
Annons