POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Bojans glädjebesked - siktar på comeback om sex veckor

Bojan Djordjic har redan målsättningen klar. Meniskskadan kan läkas på sex veckor - och inte tre månader som först sagts.
- Man måste sätta upp mål. Jag ska jobba jävligt hårt, säger han.

Bojan Djordjic kan ännu inte börja träna på omkring tio dagar. Men menisk-operationen har gått bra och AIK-stjärnan känner sig redan hoppfull om att kunna vara tillbaka efter EM-uppehållet.

- Om allt går som det ska så ska det inte vara någon omöjlighet. Tre månader känns i överkant, 6-8 veckor tror jag mer på. Inte så att jag ska stressa eller riskera något. Jag lyssnar på vår läkare, men nu ska jag jobba jävligt hårt med rehab, säger han och betonar raskt:

- Jag ska tåla ännu mer när jag är tillbaka. Jag hatar det här. Det är det värsta jag vet. Men jag gräver inte ner mig.

Våren i AIK har varit ryckig för Bojan Djordjic. Men bitvis har han ändå hunnit visa att han redan är en huvudperson i AIK.

- Det är klart att det är skönt att jag hann visa vad jag kan innan skadan. Min senaste match var ändå min bästa, trots skadad menisk.

- Allt handlar om att jag har fått känna mig trygg. När jag känner det så brukar det gå bra för mig.

Men våren ger egentligen inte någon rikitigt tydlig bild av vad den tdiigare Manchester United-talangen kan. Bojan tycker inte att vi fått se så mycket av vad han som bäst lyckades med i klubbar som Manchester United och Röda Stjärnan.
Själv känner han att mycket fattas innan han fått ut allt av sig själv.

- Jag har inte visat allt. Långt där i från. Får jag bara spela 10 matcher i rad, vilket jag inte har fått göra ännu, så kommer det att bli stor skillnad. Mitt självförtroende kommer att bli ännu bättre och göra så att jag vågar ännu mer.

Ola Gustavsson
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-18 kl 14:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå