Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Boo Wiklanders besked - därför har Bajen-backen varit borta

Foto: SCANPIX

David Boo Wiklander har inte spelat för Hammarby sedan slutet på september. Orsaken är att 32-åringens åtta månader gamla son har blivit inlagd på sjukhus.
- Det här är en väldigt svår och tung tid för mig och min familj, säger David Boo Wiklander till Hammarbys hemsida.

David Boo Wiklander plockades in till Hammarby i våras, och blev i somras en nyckelspelare i de grönvitas backlinje.

Sedan bortamötet med Helsingborg den 30 september har Boo Wiklander dock inte spelat en minut för Bajen. Inför derbyt mot Djurgården, den efterföljande matchen, berättade tränare Nanne Bergstrand att Boo Wiklander saknades av familjeskäl.

Nu väljer David Boo Wiklander att berätta om varför han varit borta på Hammarbys officiella hemsida.

- För några veckor sedan blev min åtta månader gamla son Gustaf sjuk. Vi befinner oss sedan dess i Göteborg med familjen där min son ligger inlagd på sjukhus. Det här är en väldigt svår och tung tid för mig och min familj och jag hoppas att ni kan respektera varför jag valt att hålla mig utanför all medial uppmärksamhet, säger Boo Wiklander.

- Jag har förstått att många supportrar frågat om min situation och undrat om de kan skicka en hälsning eller liknande. Jag är väldigt tacksam för det. Det betyder mycket att ni tänker på oss och vi känner verkligen stödet! Men jag hoppas att alla, såväl supportrar som journalister, förstår och respekterar att vi vill hantera den här situationen i lugn och ro som familj. Tack för er omtanke!

Publicerad 2016-11-01 kl 17:07

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER