Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Borg: "Sugen att komma tillbaka"

Foto: Scanpix

Freddy Borg, här från tiden i Öster.

Kontraktet med Azal PFK är brutet, nu kan Freddy Borg återvända till Sverige.

– Man får se vad klubbar är beredda att erbjuda och vad man känner att man vill, säger Borg till fotbollskanalen.se.

Det svenska utlandsproffset Freddy Borg är återigen på jakt efter en ny klubb. Anfallaren har valt att bryta kontraktet med sin azerbajdzjanska klubb Azal PFK, trots att han har ett halvår kvar på kontraktet.

– Det är skönt att det gick igenom, jag var inte helt säker på att det var okej, men det löste sig, säger Borg till fotbollskanalen.se.

Varför valde du att bryta kontraktet?

– Jag trivdes inte där. Både i klubben och med tränaren. Jag vill inte gå in på det, men jag ville inte vara kvar där, säger Borg.

Eftersom det blev klart att kontraktet bröts den 23:e december har Borg inte hunnit fundera klart över vad som blir nästa steg. Det är dock inte omöjligt att han återvänder till Sverige efter flera säsonger utomlands.

– Man är lite sugen på att komma tillbaka. Men man får se vad klubbar är beredda att erbjuda och vad man känner att man själv vill, säger Borg.

Anfallaren har tidigare spelat i Öster och Fotbollskanalen kunde i somras avslöja att anfallaren förde diskussioner med Varberg om en övergång. Ett alternativ han alltså valde bort till förmån för azerbajdzjanska Azal PFK.

Publicerad 2013-12-28 kl 15:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons