Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bortasupportrar fick inte se toppmötet: "Oss från landet kan man behandla hur som helst"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Många Norrköpingssupportrar var på plats i Göteborg i dag för att se den tidiga seriefinalen på Gamla Ullevi. Men 150 bortafans blev inte insläppta på arenan.

Detvar många Norrköpingssupportrar som åkte den långa vägen ner till Göteborg för att se den tidiga seriefinalen på Gamla Ullevi. Men alla kom inte in på arenan, detta då biljetter till bortasektionen istället hade gått till Gothia Cup-deltagare.

Många Norrköpingsfans som inte hade köpt biljetter i förväg fick vända i entrén.

- Ganska tidigt blev det klart att vi var tvungna att åka snabbt till Gamla Ullevi för att fixa biljetter. Men när vi kom fram var det långa köer till våra kassor för bortasupportrar. När våra supportar kom fram var det slutsålt, säger Tim Adolfsson i IFK Norrköping till nt.se.

- Det är alldeles för bedrövligt. Jag kanske skulle ha gått hårdare fram när vi kom fram och fick se köerna och krävt att vi skulle få köpa loss biljetter till vår sektion. Vi försökte prata med både polisen och organisationen där men ingen ville lyssna eller hjälpa oss. Det här hade aldrig hänt om det hade varit supportar från större klubbar från större städer. Men oss från landet kan man tydligen behandla hur som helst, fortsätter han.

Publicerad 2015-07-12 kl 22:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons