Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Boström försvarar Grahn och Rama

Örebros Sixten Boström har fått uppleva en tung start - och ingenting förändras av en poäng mot mästarna Helsingborg. ÖSK-tränaren vill se mer:
- En poäng här och där räcker inte långt med det här systemet, säger Boström.

Örebro tog en allsvensk medalj för två år sedan. I fjol långt i från toppen och i år redan långt efter och – som det ser ut just nu – på väg mot ännu ett mellanår. Å andra sidan en poäng mot Helsingborg i går och bara insläppta mål i en av sex halvlekar så här långt.

- Vi är förstås nöjda med att hålla nollan mot svenska mästarna, men en poäng här och där räcker inte långt med det här systemet, säger Boström till Nerikes Allehanda.

- Vi skapar tillräckligt för ett ledningsmål i första halvlek, då jag tycker att vi kontrollerar matchen bra. Vi börjar bra också efter paus, men tappar sedan initiativet. Blir lite slarviga och ängsliga. Helsingborg flyttar fram, men vi gör misstag som leder till målchanser för dem.

Sixten Boström försökte rubba matchbilden i andra halvlek och det genom att plocka bort Marcus Astvald och Armend Alimi. Men vare sig Daniel Bamberg eller Valdet Rama fick ut något mer.

- Tanken med Armend till vänster är att han ska få dra sig in i mitten, att vi snarare har fyra mittfältare med honom i den rollen, säger Boström.

Valdet Rama som byttes ut i premiären hade det på nytt svårt – liksom Tobias Grahn. Två absoluta nyckelspelare som måste lyckas bättre för att ÖSK ska göra resultat i år.

- Valdet har tränat bra hela vintern, men åkte på en skada i Randers och har inte riktigt kommit tillbaka efter den ännu. Han kommer mer och mer, säger Sixten.

Om Tobias Grahn:

- Det var högt tempo, och ”Tobbe” var inte ensam om att bli trött. Han är kanske inte helt ifatt än, men gör ett allt större jobb, säger Sixten.

Publicerad 2012-04-12 kl 13:00
Annons
Annons
Annons