Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
11å

Boström och Axén tar över Örebro

Duon finländaren Sixten Boström och Alexander Axén blir Örebros SK:s nya tränarduo. Boström, som kommer från FF Jaro i finska ligan, kommer att vara huvudtränare assisterad av Axén. Duon presenterades på en presskonferens på tisdagseftermiddagen.

ÖSK har gjort klart med den nya tränarduon. Axén var senast assisterande tränare senast Start i norska Tippeligan men kommer från Örebro och har tidigare tränat Rynninge. Sixten Broström har spelat två år i Häcken på 1980-talet.

Klubben har jagat ny tränare sedan Patrick Walker fick sparken i augusti och väntas presentera sin nya tränarduo under dagen.

Brommapojkarnas förre tränare Claes Eriksson och dansken Poul Hansen har båda nämnts som potientiella tränare men kan avskrivas.

- Det är ett avslutat spår. Vad jag förstår har ÖSK andra tankebanor, så det är inte jag som sitter på presskonferensen i alla fall, säger stockholmaren, som i stället börjat utforska andra möjligheter, säger Eriksson.

Hansen har uttryckt tveksamnet till svenska tränarjobb.

- Om det är lönenivån i Sverige är jag inte intresserad. Det har jag det alldeles för bra för, kommenterar han uppgiften om att han skulle ha blivit erbjuden månadslön på 55 000 kronor.

Publicerad 2007-11-30 kl 09:44
Annons
Annons
Annons