Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Bråk på Råsunda - fem supportrar gripna inför matchen

Stämningen var stundtals hotfull och uppretad bland fotbollspubliken på Råsunda på lördagen. Inför insläppet gjorde stora supportergrupper så kallade rusningar i närheten av arenan, men ingen större skadegörelse eller personskador fanns att rapportera.
-Det har kastats in föremål på planen också. Och supportrar står och slår sina huvuden i staketet, säger Ann-Charlotte Wejnäs, vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.
Polisen övervägde att göra en insats mot Göteborgsklacken och föra bort anförare i skaran. Men i halvtidsvilan beslöt man att avvakta slutsignalen och då föra hela klacken i stadsbussar för transport bort från Råsunda.
I samband med detta stängs hela Frösundaleden av för trafik.
Inför matchen greps totalt tre personer. En man greps misstänkt för brott mot knivlagen i samband med ett bråk mellan Göteborgssupportrar och polisen på Vasagatan i centrala Stockholm.
Därtill greps två Djurgårdssupportrar misstänkta för narkotikabrott som upptäcktes i samband med visitationer vid tunnelbanestationen Skärmarbrink samt S:t Eriksgatan i centrala Stockholm.

TT

Publicerad 2008-07-12 kl 19:16
Annons
Annons
Annons