POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Braksuccé för okänd Häcken-talang

Majeed Waris upptäcktes av Häcken under Gothia cup. 2011 kan hela allsvenskan få lära sig namnet.

- Han är snabb och speedig spelare. Det var andra i föreningen som upptäckte honom under Gothia cup, berättar tränaren Peter Gerhardsson för FotbollDirekt.se efter Waris två mål och målgivande passning i Häckens 3-2-seger mot Viking.

Majeed Waris kommer från Ghana från början och är blott 19 år. Han fyller 20 i mitten av september. Men redan nu har han visat att han absolut vill vara med och ta en plats hos Häckens allsvenska lag.
- Han spelade någon match från start redan förra säsongen och visade redan då att han var redo, säger Gerhardsson.

Häcken har tappat både Vinicius och Paulinho till kommande säsong och är därför i stort behov av en målfarlig anfallare. Och trots att spelare som JC Banks finns på provspel kan den nye anfallsstjärnan redan nu finnas med i truppen.
- Det är alldeles för tidigt att säga just nu men alla signaler spelare skickar förbättrar ju spelarens position i konkurrensen, säger Gerhardsson om Waris kan få sitt stora genombrott den här säsongen.

Hisingelaget spelar en ny match redan på fredagskvällen men då får Waris vila, åtminstone från start - då är det elva andra spelare som får chansen från start jämfört med de som spelade från start mot Viking.
- Vi har en bra skadesituation just nu, där vi har tillgång till många spelare.

Publicerad 2011-01-21 kl 13:56
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå