Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bränd vinter för El Kabir oroar inte

En halvtimmes matchtid på hela vintern - det är allt för Moestapha El Kabir. Trots det ingen oro i Mjällby som kallt räknar med fortsatt succé och försäljning av sin stjärna i sommar.

- Det är klart att det hade varit bättre om han spelat men med den begåvning han har så kan jag inte oroas, säger Mjällbys sportchef Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

- Jag tror överhuvudtaget inte det kommer att påverka hans säsong. Han kommer lätt att hålla samma höga klass som i fjol och vi är inställda på att sälja honom i sommar.

Moestapha El Kabir kan mycket väl ha varit hela allsvenskans mest omskrivne spelare genom november, december och transfermånaden i januari.
Men sedan dess har det varit tyst. Mycket på grund av en ond rygg som stoppat honom försäsongen igenom.
Det var först i helgen han gjorde comeback - en halvtimme mot Åtvidaberg (2-1).

Men någon oro över att Mjällbys huvudperson nummer ett och en av allsvenskans största stjärnor har en bränd vinter bakom sig - det existerar inte hos Mjällbys sportchef.

- Han är så stark och så lättränad så jag tror inte han ligger så mycket efter. Okej, han kanske inte spelar 90 minuter direkt - men det har vi råd med. Han kommer ändå bli minst lika bra som förra säsongen, fortsätter Thomas A Borstam.

- Som han har byggt upp sitt bålparti under vintern, han blir fysiskt starkare den här säsongen.

Ni är tvärsäkert inställda på att sälja honom i sommar?
- Ja, så ser det ju ut. Han kommer lätt att hålla samma höga klass som i fjol och vi är inställda på att sälja honom i sommar.

Ni har redan en given ersättare ni är beredda med? - Ja, vi vet hur vi ska ersätta honom. När det blir klart så har vi konkreta namn vi kommer att agera med.

 

 

Publicerad 2011-03-28 kl 16:14
Annons
Annons
Annons