Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

Brännström bekräftar - personligt avtal klart med Blåvitt: "Två andra parter behöver lösa detta"

Foto: Bildbyrån.

Dalkurd-tränaren Andreas Brännström är personligen helt överens med IFK Göteborg.
Det bekräftar han för GP.
Ja, där finns inget mer att diskutera, säger han till tidningen.

Knappt två veckor efter Dalkurds avancemang till allsvenskan kom uppgifter på att tränaren Andreas Brännström var nära IFK Göteborg. Sedan dess har det förekommit olika rykten fram och tillbaka och så sent som i onsdags bekräftade Brännström att han vill till Blåvitt.

- Så är det. Det ligger inte på mitt bord, så jag har inte lagt mig i det så mycket. Nu är jag här och om klubbarna kommer överens, så blir det annorlunda. Om de inte gör det, så är jag fortfarande här och det är ganska bra här, sa han i Mittmedias sändning.

Under fredagen bekräftade han sedan för GP att han är överens om det personliga avtalet med klubben och att det nu bara återstår för IFK Göteborg och Dalkurd att komma överens.

- Ja, där finns inget mer att diskutera, säger han till tidningen. Det finns ju två parter som förr eller senare kommer att behöva lösa detta. Och det talar väl för att det blir så. Men jag kan konstatera att man aldrig är så mycket värd som tränare som när man är på väg att lämna, säger han till tidningen.

Publicerad 2017-11-17 kl 12:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons