Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

Brännström bekräftar att han vill till Blåvitt: "Alla får inte en sån chans"

Foto: Bildbyrån.

Andreas Brännström bekräftar att han vill lämna Dalkurd för IFK Göteborg. I Mittmedias sändning under onsdagen, så berättade han att det pågår förhandlingar mellan klubbarna.
- Det är inte alla som får en sådan chans, säger han i sändningen. 

Dalkurds succétränare Andreas Brännström har under en längre tid ryktats vara aktuell för en övergång till IFK Göteborg, vilket under senaste veckorna trappats upp ytterligare med uppgifter om att klubbarna förhandlar om en övergång. 

I Mittmedias sändning under onsdagen inför träningsmatchen mellan Östersund och Dalkurd, så berättade tränaren att han är beredd att gå till Göteborg och att det just nu pågår förhandlingar mellan föreningarna. 

- Så är det. Det ligger inte på mitt bord, så jag har inte lagt mig i det så mycket. Nu är jag här och om klubbarna kommer överens, så blir det annorlunda. Om de inte gör det, så är jag fortfarande här och det är ganska bra här, säger Brännström 

Brännström berättar vidare om varför han vill till Göteborg. 

- Det är jättemånga bra saker på båda sidor. Det är en stor klubb med en tung tradition och det är inte alla som får en sådan chans, så rätt eller fel. Det är svårt att säga, säger han. 

Publicerad 2017-11-15 kl 20:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons