Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bristols besked: "Engvalls utlåning fortfarande en möjlighet"

Foto: Bildbyrån

Bristol Citys huvudtränare Lee Johnson meddelar nu att det fortfarande finns en möjlighet att Gustav Engvall lånas ut till Djurgården.
- Gustav tackade nej till att lånas ut till League One, säger Johnson till Bristol City Player. 

Gustav Engvall var ytterst nära att lånas ut till Djurgården under 2017. Alla parter var överens om en affär och anfallaren befann sig i Stockholm, men i dagarna kallade Bristol City tillbaka 20-åringen till England efter att klubbens anfallsstjärna Tammy Abraham skadat sig.

Det befarades att Abraham skulle bli borta en längre tid, men nu bekräftar Bristols tränare Lee Johnson att anfallaren bara blir borta i två till tre veckor. Trots det meddelar Johnson även att Engvall kommer att bli kvar i klubben, när Championship-laget nu går in i en hektisk period fylld av matcher.

Men affären med Djurgården har inte spruckit helt. Det finns fortfarande en chans att anfallaren lånas ut till den allsvenska klubben.

- Det är en möjlighet eftersom det svenska transferfönstret fortfarande är öppet. Tammys skada förändrar dynamiken i truppen och då behåller vi konkurrenssituationen genom Gustav, säger Lee Johnson till Bristol City Player.

- Man vet aldrig vad som händer inom fotbollen. Det här handlar om att skydda Bristol City först och främst. Gustav vill väldigt gärna komma med till U21-EM i sommar och det är förståeligt. Han behöver speltid och han får konkurrera om att få det här. Om han inte kan få det här får vi titta på situationen.

Johnson fortsätter:

- Vi hoppas att han skulle kunna få speltid i England och det fanns några erbjudanden om en utlåning till League One-klubbar under de sista dagarna på transferfönstret. Han kände inte för att göra den flytten och det blev lite stressat som det kan bli i slutet av ett transferfönster.

Under måndagen pratade Fotbollskanalen med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson och då hade han inte gett upp hoppet om att kunna låna in den förre IFK Göteborg-spelaren längre fram i vår istället.

Vi har en diskussion med Bristol, sen får framtiden utvisa vad som händer, sa Andersson.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-21 kl 12:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons