Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bristols besked öppnar för Engvalls Dif-övergång

Foto: Bildbyrån

Turerna kring Gustav Engvall till Djurgården har varit många. Under tisdagen förväntas Bristol City gå ut med besked kring skadade Tammy Abraham - som öppnar för att svensken kan återvända till allsvenskan. 
- Jag vill ha tillbaka Tammy i slutet av veckan, säger tränaren Lee Johnson till Bristol Post.

Gustav Engvall såg länge ut att ansluta till Djurgården men stoppades av Bristol City sedan anfallaren Tammy Abraham skadats. 

Nu verkar det dock som att Abraham inte blir borta lika länge som det först befarades vilket öppnar för att Engvall, som inte fanns med i Bristols trupp i helgen, kan återvända till allsvenskan.

- Jag kommer personligen att kontakta Chelsea och se hur det ligger till. Jag skulle vilja ha tillbaka Tammy i slutet av veckan för att han ska ha chansen att spela mot Burton (4/3), sa tränaren Lee Johnson till Bristol Post under gårdagen.

Johnson säger att han tror att Abraham snart kan vara tillbaka i träning. 

- Som du säkert kan förstå är Chelsea givetvis beskyddande gentemot sina spelare och blir han borta i tre veckor så blir han det. Men jag känner Tammy, han kommer vilja komma tillbaka i träning så snart som möjligt.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson vill inte kommentera saken närmare men bekräftar för Fotbollskanalen att en dialog fortfarande finns.

- Vi har god kontakt med Bristol och vi vet om förutsättningarna. Vi följer utvecklingen, säger Andersson.

Publicerad 2017-02-28 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons