Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Broberg kan bli borta i veckor: "Kommer följa honom dag för dag"

Allsvenskan

Redan i den 17:e minuten tog premiären slut för höstens succéman i ÖSK, Martin Broberg. Det är nu oklart hur länge mittfältaren kommer att vara ur spel.
- Jag kan inte ge någon tidsangivelse, säger Örebros läkare Björn Nordström till Fotbollskanalen.

Foto: Scanpix

När klockan tickat upp på sexton minuter var olyckan framme. Martin Broberg tog sig för sitt högra lår och fick kliva av premiärmatchen mot Djurgården.

- Jag gjorde ett ryck och kände att det var något som brast i ena baksidan. En klassisk bristning, om man kan säga så, sa han till NA efter matchen.

Broberg själv var inne på, i en intervju med NA, att han kan bli borta ett par veckor. Örebros läkare, Björn Nordström, kan inte ge något närmare besked om hur länge han blir borta. Men det rör sig om en känning i baksida lår, och Broberg kommer att sättas i rehabträning direkt.

- Jag kan inte ge någon tidsangivelse. Vi ska ha honom i rehabiliteringsträning nu och får återkomma med tid när han kan vara tillbaka. Vi kommer följa honom dag för dag för att se hur det går, säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Martin Broberg, som förra hösten gjorde succé med tio mål efter att han kommit in från Djurgården under sommaren, var inte helt oväntat bedrövad över sin skada.

- Det har känts så jäkla bra den senaste veckan, så det här kommer så grymt opassande. Men så är livet, det gäller att ta sig ur det här också, sa han till NA.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-04 kl 12:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto