POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Bröderna Olsson i träning med HIF: "Har inte stängt några dörrar"

Foto: Bildbyrån.

Marcus och Martin Olsson tränar med Helsingborg.
Och duon utesluter inte en framtid i allsvenskan
- Vi har inte stängt några dörrar till HIF, säger Martin Olsson till Helsingborgs Dagblad.

Både Martin och Marcus Olsson är just nu utan klubb. För landslagsmannen Martins del avslutades kontraktet med Swansea i maj och Marcus Olsson har gjort sitt för Derby.

Under torsdagen tränade de båda helsingborgarna med HIF, efter att ha haft kontakt med Andreas Granqvist och Henrik Larsson.

Om det är aktuellt med en flytt hem till Sverige? Duon säger båda att det inte är omöjligt, på frågan från Helsingborgs Dagblad.

- Jag var och kollade på matchen mot Örebro och man blev sugen på att spela. Vi får se. Vi har inte stängt några dörrar till HIF. Vi är bara glada att Henke öppnade dörren till oss här och att vi fick komma in och träna. Vi har pratat bra med "Granen" [Andreas Granqvist] också. Vi får se, säger Martin Olsson till tidningen.

Marcus:

- Vi är glada att ”Henke” och HIF tog hit oss. Och det är inte bara att vi försöker utnyttja situationen, hålla i gång och sedan är det hej då. Vi lyssnar.

Fokus för de båda nu är att hitta tillbaka till sin fysiska status efter ett långt uppehåll.

- Vi är ganska lugna killar och stressar inte, vi vill bara komma tillbaka till den fitness vi vill ha, säger Marcus Olsson, om att försöka hitta en ny klubb.

Martin Olsson tillhörde i unga år Högaborg innan han flyttade till England. Även brodern Marcus har spelat i Högaborg, men också i Halmstads BK.

Publicerad 2019-08-01 kl 16:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå