POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Bröderna spikade igen - mållöst på Gamla Ullevi

Storebror, Johan, gästade lillebror, Erik, när IFK Göteborg tog emot Malmö FF. En målvaktsmatch som slutade med två hållna nollor.

Det var roligt för honom, den lille, säger Johan Dahlin till Canal Plus om sin yngre bror.

Det var mer prestige än vanligt i luften när Sveriges två största klubbar genom tiderna drabbade samman idag på Gamla Ullevi. Anledningen stavas Dahlin. De båda bröderna, Erik och Johan, vaktade nämligen varsin kasse.

- Under matchen tänkte jag inte speciellt mycket på det, säger Johan till Canal Plus.

Matchen i sig var allt annat än en 0-0 match. Hade det inte varit för de båda bröderna hade det säkert kunnat bli 3-3 istället för mållöst. Den som utan tvekan kommer ha värst mardrömmar inatt är Malmös nyförvärv, Mathias Ranègie. Skyttekungen hade flera frilägen och klara målchanser men lillebror Dahlin, Erik, stod i vägen som en mur.

– Han är rätt hänsynslös när han kommer framför mål så man får gå dit ordentligt annars så kan det gå riktigt illa, säger Dahlin om Ranègie.

Det var Malmö som skapade de allra hetaste chanserna i matchen och Erik hade betydligt mer att göra än storebror Johan, som efter matchen passade på att berömma sin yngre bröder.

– Erik klarade sig jättebra i dag. Han hade ganska mycket att göra, och det gjorde han bra. Det var roligt för honom, den lille, säger Johan till Canal Plus.

Martin Gustafsson

Publicerad 2011-09-11 kl 18:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå