Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/BROMMAPOJKARNA

Efter mötet - Bojan stannar i BP

Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Bojan Djordjic

Bojan Djordjic och BP såg ut att gå skilda vägar, nu blir det inte så. Bojan kommer att stanna kontraktstiden ut.

– Vi är nöjda med honom, säger BP:s klubbdirektör, Ola Danhard, till fotbollskanalen.se.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se såg det ut som att Bojan och BP skulle gå skilda vägar. Nu har dock parterna enats om en fortsättning efter ett möte i måndags.

– På mötet diskuterade vi skadebiten. Men vi är nöjda med honom och räknar med att han stannar kontraktstiden ut, säger BP:s klubbdirektör, Ola Danhard, till fotbollskanalen.se.

Djordjics kontrakt går ut i vinter, och det är inte omöjligt att kontraktet förlängs.

– Vi har en bra dialog, men har inte diskuterat en förlängning än. Vi ser inte att han vore en risk på grund av skadebiten, i så fall skulle han inte vara kvar i truppen, säger Danhard till fotbollskanalen.se.

Har han levt upp till förväntningarna?

– Ja, det tycker jag att han har. Han var ganska otränad när han kom till oss, men har tränat upp sig till en bra form och vi är nöjda med vad han har presterat. säger Danhard.

När Andreas Haddad kom till klubben i vintras hyllade han klubbens läkare. Kan det vara en faktor som gör att Bojan vill stanna?

– Jag tror inte att det är lika viktigt för Bojan. Han har inte alls samma skadehistorik som Haddad. Däremot är det en lugnare miljö runt BP och inte samma press som i andra lag. Det tror jag är nyttigt och bra för honom. Han är en fin kille, säger Danhard.

Publicerad 2013-08-07 kl 18:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons