Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
45v

Bröt kontrakt med Sundsvall - nu klar för ÖFK: "Har kanske en stämpel som bad boy"

Foto: Bildbyrån.

Smajl Suljevic ”kunde inte vara kvar i Sundsvall”.
Nu har han i stället skrivit på för Östersund.
- Det hände en sak som jag inte vill gå in på, säger han till osdsport.se.

I februari i fjol förlängde Smajl Suljevic sitt kontrakt med GIF Sundsvall. Trots det valde parterna att redan i oktober bryta kontraktet. Både Suljevic och sportchefen Urban Hagblom var fåordiga kring anledningen.

- Jag vill bara tala om att vi är överens om att vi går skilda vägar, sa Hagblom till Fotbollskanalen då.

Kort därefter publicerade Aftonbladet uppgifter om att Suljevic fått lämna klubben på grund av ”en strulig tid utanför planen”, utan att specificera mer i detalj.

Nu har Suljevic i stället gjort klart med Östersund som ny klubbadress. Affären presenterades under fredagskvällen och i en intervju med ÖFK:s nyhetssajt osdsport.se bekräftar mittfältaren att det var omständigheter utanför planen som gjorde att avtalet bröts.

- Jag kunde inte vara kvar i Sundsvall då det hände en sak som jag inte vill gå in på. Det finns många rykten och i vissas ögon kanske jag har stämpel som bad boy. Graham har frågat och jag har berättat hundra procent ärligt vad som hände. Jag har inga problem att berätta om det om någon frågar, men hela Sverige behöver inte veta, säger han till OSD Sport.

OSD Sport skriver att Suljevic inte tränat fotboll sedan han lämnade Sundsvall, mycket på grund av skadeproblem.

- Jag vaknade ganska sent, kanske 11-12. Jag skaffade gymkort och tränade en del. Jag har ju haft samma skada som Nouri med ljumskarna och försökte bli fri från besvären. Det blev en del löpning och cykling, men jag hade ingen riktig motivation. Jag maxade aldrig mig själv. Det var tufft och deprimerande.

Nu har 23-åringen skrivit på ett ”långtidskontrakt” med ÖFK och befinner sig på lagets träningsläger i Marbella.

- Att nu få vakna tidigt, äta frukost med sitt lag och längta efter träning har gjort mig glad igen. Jag har haft bra samtal med Graham och känt mig lycklig. Ni ser jag fram emot många år här i ÖFK. Vi är ju faktiskt ett lag som kan slå alla lag och det kommer att bli fantastiskt att vara en del av laget.

Publicerad 2018-01-26 kl 23:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons